HTML

Online közbeszerzési értesítő

Szakszerű közbeszerzés figyelés! Naponta e-mail értesítések cégreszabva a kiválasztott témakörből. A közbeszerzési pályázatok mellett megfigyeljük a közbeszerzési eredményeket és az Európai Unió Hivatalos lapjában közzétett tendereket.

Friss topikok

Több mint 1000 pályázati lehetőséget szalasztanak el a vállalkozók

2013.09.30. 14:25 Online Közbeszerzések

Naponta figyeljük és e-mailben küldjük előfizetőinknek a közbeszerzési felhívásokat!

 

Több ezer fejlődési és növekedési lehetőséget szalasztanak el a magyarországi vállalkozók nap mint nap, mert annyira elvannak foglalva a vállalkozás napi tevékenységeivel a zavartalan müködés érdekében.Nagyon fontos a zavartalan müködés egy cég számára, de sajnos felemészti a rendelkezésükre álló idő 90%-át és elszalasszák azon lehetőségeket, melyek a vállalkozás növekedését és fejlődését biztosítanák. Jólismert probléma, hogy a vezetői beosztásban dolgozó személyek a mindennapi gondok megoldásával vannak leterhelve, így kevés idő marad a fejlődési lehetőségek felkutatására, elemzésére. Ez a tendencia, valamint az a tény, hogy az óriási információáradatból szinte lehetetlen gyorsan és hatékonyan felismerni azon lehetőségeket, amelyek ténylegesen fontosak a vállalkozás számára a cégek lassú fejlődéséhez, vagy akár a vevők elvesztéséhez is vezethet.
Ezen nehézségek kiküszöbölésére hoztuk létre szolgáltatásainkat és kívánunk segítséget nyújtani a hazai, magyarországi vállalkozások számára.

 

Hogyan tudunk Önnek segíteni?
A közbeszerzés-online.hu a közbeszerzések megfigyelésével foglalkozik és naponta értesíti Önt a közbeszerzések által nyújtott fejlődési és növekedési lehetőségekről. A naponta küldött értesítők személyreszabott információt tartalmaznak, amely gyors áttekinthetőséget biztosítanak minden vezetői beosztásban dolgozó személy számára, megkönnyítve ezáltal a hasznos információ kiszűrését, valamint a döntések meghozatalát.

 

Néhány információ a közbeszerzés-online.hu nyújtotta lehetőségekről:
- Napi e-mail értesítések a közbeszerzési pályázatokról
- Cégreszabott keresőprofilok
- Fejlett böngésző a közbeszerzések kereséséhez
- Hozzáférés a közbeszerzési pályázatok teljes szövegéhez
- A fontos közbeszerzések elmentése a felhasználó fiókjában
- Különböző szürési lehetőségek a közbeszerzések kereséséhez

Ugyanakkor a közbeszerzés-online.hu szakértői tanácsadást és támogatást nyújtanak az előfizetőknek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy naponta értesülnek-e a tevékenységi körükön belül megjelent fejlődési és nővekedési lehetőségekről.


Hogyan nyilatkoznak a közbeszerzés-online.hu előfizetői?
"A megfigyelési feltételeknek megfelelő pályázatok pontosan, határidőben megérkeznek címűnkre. A szolgáltatás a szerződésnek megfelelően történik."
S.O.S Alfa Kft., Gáspár Sándor ügyvezető igazgató

"A szolgáltatás nagyon hasznos, áttekinthető és árarányos."
SIEMAC Kft., dr. Richter Balázs (cégvezető)

"A szolgáltatást hasznosnak ítélem. Elégedett vagyok, mivel jelentősen megkönnyíti a munkámat. A szolgáltató udvarias, segítőkész."
K és 3S Kft., Vadász Mária

Vegyen részt Ön is a közbeszerzéseken, értesüljön naprakészen és kövesse nyomon a pályázatokat a kiválasztott témakörén belül!

További információkat az alábbi elérhetőségeken kaphat:
Tel.: 0036/70.346.45.25
E-mail: office@kozbeszerzes-online.hu

Szólj hozzá!

Címkék: tanácsadás támogatás előfizetők közbeszerzés figyelés közbeszerzés értesítés e-mail értesítés közbeszerzési pályázatok

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbeszerzes-online.blog.hu/api/trackback/id/tr265541436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása