HTML

Online közbeszerzési értesítő

Szakszerű közbeszerzés figyelés! Naponta e-mail értesítések cégreszabva a kiválasztott témakörből. A közbeszerzési pályázatok mellett megfigyeljük a közbeszerzési eredményeket és az Európai Unió Hivatalos lapjában közzétett tendereket.

Friss topikok

Milliárdokat költenek kerékpárutakra

2013.09.30. 13:57 Online Közbeszerzések

 

Jelenleg a nagyvárosokban az autós közlekedés sikere önmaga ellen fordult, a végtelen dugókban észrevehető, hogy a kerékpár mennyivel gyorsabb és dinamikusabb közlekedési eszköz, mint egy autó.

A közbeszerzés-online.hu felmérése alapján január óta jelentősen megnőtt a projektek száma, ami a kerékpárút-hálózatok fejlesztését illeti.
Az elnyert projektek értéke meghaladja az 5 milliárd forintot és ez csupán az első hét hónap eredménye.
A top 10 projekt értéke 2.644.791.536 forint, amelyből az első helyezést a Hydrocomp Mélyépítő Kft. által elnyert pályázat foglalja el, ezt követi az IN SITU Hungária Kft. valamint a Multimax 99 Kft. pályázatai.

A fent említett pályázatok közül a Vértes- Út Épitő és Szolgáltató Kft. jelentős számú projekteket nyert el, ugyanakkor a Duna Aszfalt Kft. is.
Statisztikai felmérések igazolják, hogy számos nyugat európai országban látványosan nő a kerékpárral közlekedők és túrázók száma. A kerékpárút-hálózat fejlesztése tehát nemcsak a autós közlekedés csökkentését segítené, ugyanakkor hatással lenne a turizmusra is.
Hazánkban tavaly évben közel 100 eredményes pályázat vált megkötött szerződéssé, melynek 80%-a Pest megyében, valamint ezt követi Bács-Kiskun, Hajdú-Bihar és a többi megye.

A közbeszerzés-online.hu segítségével a kerékpárút-hálózatok kivitelezésével foglalkozó vállalkozóknak azonnali hozzáférésük van a megjelenő projektek kiírásaihoz.

Pályázati lehetőségek - a közbeszerzés-online.hu oldalon:

- magyarországi kiírások

További információkért:
Tel.: 0036/70.346.45.25
E-mail: office@kozbeszerzes-online.hu

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés kerékpár közbeszerzés projektek kerékpárút-hálózat eredményes pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbeszerzes-online.blog.hu/api/trackback/id/tr495541392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása