HTML

Online közbeszerzési értesítő

Szakszerű közbeszerzés figyelés! Naponta e-mail értesítések cégreszabva a kiválasztott témakörből. A közbeszerzési pályázatok mellett megfigyeljük a közbeszerzési eredményeket és az Európai Unió Hivatalos lapjában közzétett tendereket.

Friss topikok

Kik nyerik a milliárdokat az infrastruktúrafejlesztési közbeszerzéseken?

2013.09.30. 14:13 Online Közbeszerzések

Megközelítőleg 50 milliárd forint értékű eredményes pályázatok váltak megkötött szerződésekké januártól egészen a mai napig.

A közbeszerzés-online.hu felmérése alapján január óta jelentősen megnőtt a projektek száma, ami az infrastruktúra fejlesztést illeti.
A szakertők előrejelzései szerint jelen pillanatban országunk gazdasági növekedését az infrastruktúra fejlesztés segítené.
Az építkezési munkálatok nagy részét az infrastruktúra kiépítése alapozza, ezért az állami intézmények és a vállalatok együttműködése lenne a legfontosabb kulcselem, mivel e kettő partnersége előnyt okoz az építőiparban.

A közbeszerzés-online.hu segítségével az infrastrukturális szolgáltatást nyújtó vállalkozóknak azonnali hozzáférésük van a megjelenő projektek kiírásaihoz.
Az év elejétől kezdve több, mint 140 eredményes pályázat jelent meg az

Út- és hídépítés kategórián belül.

A top 10 projekt értéke több mint 30 millió forint, amelyből az első két helyezésen a Magyar Közút Nonprofit Zrt. projektjei állnak.
A fent említett pályázatok közül a Magyar Aszfalt Kft. jelentős számú projekteket nyert el, ugyanakkor a Duna Aszfalt Kft. a negyedik helyezést érte el az 1.338.568.192 forintos értékkel.

 

Pályázati lehetőségek - a közbeszerzés-online.hu oldalon:
- magyarországi kiírások

További információkért:
Tel.: 0036/70.346.45.25
E-mail: office@kozbeszerzes-online.hu

Szólj hozzá!

Címkék: projektek közbeszerzések eredményes pályázat infrastruktúra fejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbeszerzes-online.blog.hu/api/trackback/id/tr495541412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása