HTML

Online közbeszerzési értesítő

Szakszerű közbeszerzés figyelés! Naponta e-mail értesítések cégreszabva a kiválasztott témakörből. A közbeszerzési pályázatok mellett megfigyeljük a közbeszerzési eredményeket és az Európai Unió Hivatalos lapjában közzétett tendereket.

Friss topikok

Fellendült az orvosi műszerek beszerzése 2013-ban

2013.09.30. 14:13 Online Közbeszerzések

A közbeszerzés-online.hu felmérése alapján tavaly évhez képest, 2013-ban megnőtt a projektek száma, ami az orvosi felszerelések beszerzését illeti.


Az elnyert projektek értéke meghaladja a 3 milliárd forintot és a legtöbb Pest megyében vált megkötött szerződéssé, ezt követi Csongrád, valamint a többi megye kisebb értéki különbségekkel.
Számos kórház, kutatóközpont, valamint egyetem hirdetett meg ilyen jellegű pályázatokat. A legtöbbet az Országos Onkológiai Intézet, a B-A-Z Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Korház, a Debreceni Egyetem, valamint a Szegedi Tudományegyetem szervezte.


"Szükség van a kórházak modernizálódására, az őskori műszerek eltüntetésére, ezeket  helyettesíteniük kell az új, modernizált orvosi műszerek, diagnosztikai és beavatkozásokhoz használt berendezések" - vélik a szakértők.
Ha az elnyert szerződések végrehajtása folyamatos lenne, akkor kompenzálni lehetne a betegforgalom növekedését és csökkenhetne a kórházak várólistája is.

 

Közel 150 millió forint értékű projektet írt alá a Mediso Orvosi Berendezés Fejlesztő és Szervíz Kft. Jelentős összegű projektek valósultak meg az Anamed Kft., Medirex Kft., Medimat Kft. által is.
Remélhetőleg megmarad a beszerzések növekedése és nem csak az ígénye!

Az érdekelt vállalkozók az alábbi linken értesülhetnek az orvosi műszerekkel kapcsolatos pályázatokról:

ORVOSI FELSZERELÉSEK KÖZBESZERZÉSE

További információkért:
Tel.: 0036/70.346.45.25
E-mail: office@kozbeszerzes-online.hu

Szólj hozzá!

Címkék: pályázatok kórház orvosi műszerek orvosi felszerelések elnyert projektek

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbeszerzes-online.blog.hu/api/trackback/id/tr225541427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása